Informatie en advies over warmtepompen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Warmtepomp CarrierIndien u er aan denkt om een warmtepomp in huis te halen spreekt het voor zich dat u steevast zult willen kijken naar de verschillende merken die op de markt zijn terug te vinden. Eén van de bekendste merken is ongetwijfeld Carrier. De warmtepompen van dit merk staan er met name om bekend over een uitstekende levensduur te beschikken. Carrier warmtepompen hebben dan ook steevast een levensduur welke is gelegen rond de 20 jaar. Dit is vrij aanzienlijk. Uw eenmalige investering kan er zomaar voor zorgen dat u ieder jaar opnieuw kunt rekenen op een aanzienlijk financieel voordeel. Mede omwille van deze reden is investeren in een Carrier warmtepomp dan ook een zeer toekomstige en duurzame investering.

Verschillende warmtepompen

Het merk Carrier staat er om bekend een uitstekend merk te zijn op vlak van warmtepompen. Indien u er voor kiest om één van de warmtepompen uit het assortiment van dit merk te bestellen kunt u een keuze maken uit tal van verschillende soorten systemen. We onderscheiden op dit vlak de volgende mogelijkheden:

  • Lucht-water warmtepompen
  • Water-water warmtepompen
  • Lucht-lucht warmtepompen
  • Droge koelers

Voor welke van de verschillende Carrie warmtepompen u uiteindelijk zult kiezen is sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur evenals van het budget dat u voor handen heeft. De kostprijs voor de verschillende warmtepompen wil namelijk nog wel eens aanzienlijke verschillen vertonen. U goed vergewissen van de diverse mogelijkheden die de warmtepompen in huis hebben is dan ook geen overbodige luxe.

Hoeveel kost een Carrier warmtepomp?

besparing warmtepompIndien u er aan denkt om een Carrier warmtepomp te bestellen is het vanzelfsprekend dat u graag een goed beeld zult willen hebben van het kostenplaatje dat gepaard gaat met een dergelijke investering. Hier willen we u maar wat graag duidelijkheid in verschaffen. De prijs welke u zult moeten betalen voor het kopen van een Carrier warmtepomp is evenwel altijd afhankelijk van het type pomp waarvoor u kiest. We zetten de gemiddelde kostprijs van dergelijke warmtepompen nog even voor u op een rijtje:

Type Carrier warmtepomp Gemiddelde aankoopprijs
Lucht-water warmtepomp Tussen de 4.250 & 7.250 euro
Water-water warmtepomp Vanaf ongeveer 14.900 euro
Lucht-lucht warmtepomp Tussen de 4.250 & 7.250 euro

Probeer bij het kopen van een Carrier warmtepomp voor uzelf uit te maken welke van de verschillende mogelijkheden u de best mogelijke verhouding op vlak van prijs en rendement oplevert. Alleen op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u kiest voor de best mogelijke warmtepomp voor uw situatie.

Subsidie bij aankoop Carrier warmtepomp

Bent u uiteindelijk overtuigd geraakt door de unieke kwaliteit waar de Carrier warmtepompen over beschikken en wilt u er daarom graag eveneens voor kiezen om één van de warmtepompen in huis te halen? Dat kan. Voor veel mensen zal evenwel de aankoopprijs een kleine struikelblok vormen. Dit hoeft er evenwel niet voor te zorgen dat een investering in een warmtepomp voor u niet tot de mogelijkheden behoort, in tegendeel. Wist u bijvoorbeeld dat u tegenwoordig recht heeft op een subsidie wanneer u overgaat tot het aanschaffen van een Carrier warmtepomp? Afhankelijk van het type warmtepomp van uw keuze kan deze subsidie zomaar oplopen van 500 tot wel 3.400 euro! Zo wordt het in huis halen van een Carrier warmtepomp meteen op financieel vlak nog heel wat interessanter!

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?